Boerderijwinkel

In het Nationaal Landschap "Zak van Zuid-Beveland", dichtbij het mooie dorpje Nisse vindt u werk- leerboerderij De Akkerwinde. Op deze boerderij komen kinderen en (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en/of een autismespectrumstoornis voor dagbesteding, zaterdag- en vakantiedagopvang en zaterdagavondsoos.

Tijdens een bezoek aan De Akkerwinde kunt u rondkijken in de tuinen waarin de deelnemers van De Akkerwinde met veel plezier zaaien, planten, snoeien en oogsten. U kunt een bezoekje brengen aan de pony, de schapen, het geitje, de kippen en de konijnen die door de deelnemers dagelijks liefdevol worden verzorgd. Ook kunt u even uitrusten op het boerderijterras of in de theeschenkerij.

De deelnemers van De Akkerwinde brengen u graag een kopje koffie of thee en een glaasje fris! In de boerderijwinkel zijn de producten uit de tuinen en de natuurlijke decoraties die door de deelnemers zelf gemaakt zijn, te koop.

De boerderijwinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjo Boonman-Geijs.

| Meer
Ontwerp & realisatie: Nilsson