Lentefeest

Ook dit jaar weer organiseert werk- leerboerderij De Akkerwinde een lentefeest.
De deelnemers zijn aanwezig om te laten zien hoe op De Akkerwinde wordt gewerkt. Alle medewerkers van De Akkerwinde hebben er alles aan gedaan om de tuin er mooi te laten uitzien dus het is zeker de moeite waard om alles wat hier groeit en bloeit te bewonderen. In de winkel zijn allerlei natuurlijke lentedecoraties te koop, zoals allerlei mooi ingeplante (hang)potten, Zeeuwse tekstbordjes, zelfgebakken cake en appeltaart. De kinderen kunnen meedoen aan de kinderworkshop. Ook kunnen kinderen zich laten schminken. ’s-Middags kunt u genieten van live muziek! We houden het feest in de landbouwschuur dus uw regenjas en paraplu kunt u thuis laten!

Tijdens het lentefeest wordt de bezoekers meer geboden dan alleen De Akkerwinde. Er is een marktplein ingericht waar bedrijven (uit de Zak van Zuid-Beveland) hun streekeigen of handgemaakte producten presenteren en/of verkopen.

Het lentefeest wordt gehouden op zaterdag 10 mei a.s. van 11.00 uur tot 16.00 uur op De Akkerwinde, Lageweg 6 Nisse. Iedereen is van harte welkom op het feest en kan op het terras genieten van een kopje koffie, thee of fris met oliebollen of ijs.

Voor meer informatie 0113-351144 of 06-15425463.

| Meer
Ontwerp & realisatie: Nilsson